Skip to main content
x

Het Land van Bardijn laat uw verhaal verder leven

Het Land van Bardijn voor Musea en Monumenten

U POST UW VERHALEN op UW PROFIELPAGINA in het Land van Bardijn

 

Onze redactie gebruikt uw profielpagina als primaire research tool. Via het Land van Bardijn wordt de geïnteresseerde bezoeker actief getriggerd om ook uw pagina te bezoeken.     

 

Uw nieuwsberichten en artikels worden thematisch aan de artikels van het Land van Bardijn gekoppeld als relevante literatuur voor het publiek dat meer wil weten.

 

Het Land van Bardijn trekt bezoekers aan voor jouw verhaal

 


Het Land van Bardijn geeft de juiste thematische context aan uw artikels, nieuwsberichten en aankondigingen. Via onze ambassadeursmarketing  en actieve promotie van de redactionele dossiers, reportages enz… wordt het Land van Bardijn een magneet die een ruim publiek aantrekt op basis van inhoudelijke interesses en dat publiek samenbrengt in een community van erfgoedliefhebbers rond uw profielpagina.

 

Het Land van Bardijn activeert je bezoekers

We brengen de bezoekers met gerichte acties naar de profielpagina van uw museum, monument of archief. Daar kan hij zich op eigen initiatief registreren, meer informatie aanvragen, een aankoop doen uit de webshop of een donatie doen of uw crowdfunding actie steunen. Of hij kan zich inschrijven als ambassadeur van uw verhalen.