Skip to main content
x

Cross mediaal magazine & Marketing tool voor Erfgoed

Het Land van Bardijn bezorgt je meer bekendheid, meer bezoekers en meer inkomsten

Het Land van Bardijn is het cross mediaal magazine dat erfgoedverhalen samenbrengt op één plaats waar het publiek ze kan vinden, 24/7, ongeacht tijd, plaats of onderwerp. Het magazine verzamelt nieuws en reportages over erfgoed en vertelt deze via de site, de maandelijkse krant en de app (vanaf 1 september).

 

Duiding & Verdieping

De korte blogs, artikels en aankondigingen zijn voor iedereen toegankelijk. Abonnees duiken samen met ons nog dieper in erfgoed en geschiedenis via documentaires, reportages en redactionele . dossiers. Abonnees beleven niet alleen uw erfgoed, ze verrijken meteen ook hun kennis.

Unieke verhalen

 Het Land van Bardijn vertelt verhalen van voor en achter de schermen van musea en monumenten in België en daarbuiten. We leten het publiek kennismaken met weinig gekende en vertelde verhalen. We duiken in de wereld van conservatie en restauratie, gaan op zoek naar de diepere verhalen verborgen in erfgoed en zoomen in op de actuele tentoonstellingen en erfgoedevenementen.

Inspiratie & Beleving

Het Land van Bardijn wijst ook de weg naar het erfgoed en helpt de liefhebber kiezen uit de vele musea die ons land rijk is. Hij kan gericht zoeken of zich laten leiden door de tips van onze redactie. Het Land van Bardijn brengt de erfgoedverhalen cross mediaal tot bij de bezoeker, in video, artikels of podcasts, als inspiratie en stimulatie om de volledige verhalen zelf ter plaatse te gaan beleven.

24/7 Erfgoedbeleving

Heel wat tentoonstellingen zijn tijdelijk, maar vergen veel inzet van uw organisatie. Na afloop verdwijnen heel wat verhalen weer de archieven in. Via Het Land van Bardijn kan u uw tijdelijke tentoonstellingen permanent toegankelijk maken. Zo heeft uw bezoeker 24/7 de mogelijkheid om de unieke verhalen, kunstwerken of dossiers over het erfgoed van uw keuze te (her)beleven.

de Bardijnen vertellen jouw verhaal verder!

Marketing tool voor de erfgoedbeheerder

Je verhaal wordt vindbaar

Meer bekendheid

Het Land van Bardijn biedt met documentaires en dossiers van onze redactionele partners een kwalitatief redactioneel kader waarbinnen ook uw verhaal verteld kan worden. Via de bijdragen in ons magazine brengen we de aandacht van de bezoeker naar uw erfgoedverhaal.

Je verhaal wordt verder verteld

Meer bezoekers

Hoe bekender uw museum of monument is bij ons puliek, hoe meer potentiële bezoekers! Via onze ambassadeursmarketing zetten we onze abonnees aan om uw verhaal te delen bij zoveel mogelijk mensen. Doel: de mensen op weg zetten naar uw museumwebsite en digitale kanalen èn uiteraard tot aan uw museumdeur brengen.

Je verhaal rendeert

Meer inkomsten

Elke digitale of fysieke bezoeker is een ambassadeur van je museum. We helpen je om deze ambassadeurs om te zetten in donateurs. Maak gebruik van het enthousiasme van je bezoekers om hen te overtuigen om je ook te steunen. Het Land van Bardijn biedt je de mogelijkheid voor directe donaties en crowdfundingacties op te zetten.