Skip to main content
x

de Bardijnen helpen u uw verhaal te vertellen van A tot Z

Storytelling

Het doel van de Bardijnen is u als erfgoedondernemer helpen bij het vertellen van je erfgoedverhalen, er voor te zorgen dat je je doelpubliek raakt én overtuigt om de verhalen zelf te komen beleven. We doen dit door het ontwikkelen van de juiste toeristische en museale ontsluiting.

 

Welke verhalen moet u vertellen?

Hoe ouder het erfgoed, hoe meer verhalen u kan vertellen. De vraag is dan welk verhaal wel en welk niet. We helpen u deze – voor velen – moeilijke vraag te beantwoorden. Uit de rijke geschiedenis van je erfgoed kiezen we samen met u welke verhalen we tot leven brengen voor je bezoekers.

 

Hoe moet u uw verhalen vertellen?

Er zijn 1001 manieren om je verhalen te vertellen. Vertrekkend vanuit de strategie van je erfgoedlocatie werken we de gekozen verhaallijnen uit naar de verschillende kanalen en dragers via de welke je doelpubliek het verhaal wil beleven: 

  • Klassieke rondleiding met gids
  • Belevingsparcours met acteurs
  • Belevingsparcours voor kinderen en scholen
  • Een bezoekersapplicatie
  • Een online storytellingsproject op je website
  • Een toepassing in Augmented of Virtual Reality
  • Digital storytelling via digitale kanalen

 

Copywriting & redactie

Niet elke tekst is geschikt om overal te publiceren. Ons team copywriters kruipt met plezier in hun pen om jouw verhaal te hertalen naar de verschillende kanalen waar het verteld zal worden. Heb je redactionele teksten nodig voor je magazine, persmap of website? Dan staat onze redactie voor uklaar!

 

Content creatie

In functie van de gekozen kanalen en scenario’s kunnen we uw verhaal op maat produceren. Door de productie van video’s, podcast, documentaires, promotietrailers enz.. uit te besteden aan de Bardijnen bent u zeker van de professionele kwaliteit van uw beeldmateriaal aan een betaalbare prijs.

Ook bij het grafisch ontwerp voor uw drukwerken of digitale communicatie helpen we u graag.