Skip to main content
x
Wordt jij de nieuwe Bardijn?

Wordt jij de nieuwe Bardijn?

de Bardijnen plannen een sterke groei in onze activiteiten.
Voor de uitbreiding van onze activiteiten in België en Nederland zijn we op zoek naar 1 of 2

Accountmanager(s)
Het Land van Bardijn

In mei 2018 lanceren de Bardijnen het Land van Bardijn, een cross mediaal magazine dat erfgoedverhalen samenbrengt op één plaats waar het publiek ze kan vinden, 24/7, ongeacht tijd, plaats of onderwerp. Het magazine verzamelt nieuws en reportages over erfgoed en vertelt deze via de website http://www.landvanbardijn.be, de maandelijkse erfgoedkranten de app (vanaf 1 september).

Het Land van Bardijn is tegelijk ook een marketingplatform dat verschillende professionele tools ter beschikking stelt van de erfgoedbeheerders en -organisaties. Via het Land van Bardijn kunnen musea en monumenten op een professionele èn betaalbare manier inzetten op Storytelling, Ambassadeursmarketing en Crowdfunding en Donaties.

Functieomschrijving

Jij wordt de ambassadeur van de Bardijnen. Je trekt dagelijks op erfgoedqueeste doorheen België en/of Nederland en bezoekt musea, monumenten en erfgoedorganisaties. Je vertelt hen in eerste instantie over ons nieuwe dienstenaanbod. Je overtuigt hen de kracht van het Land van Bardijn en hoe ons erfgoedmagazine samen met onze diensten hen kan helpen bij het bereiken van een breder publiek, het aantrekken van meer bezoeker en het genereren van nieuwe inkomsten. Je hoeft zelf geen belacties te doen, wij bellen jouw agenda vol afspraken.

Functieprofiel

 • Je hebt een bewezen interesse in of affiniteit in erfgoed en geschiedenis of in de non-profit in het algemeen.
 • Je hebt ervaring als accountmanager. Ervaring in consultative selling, media of marketing is een voordeel.
 • Je bent vlot in de omgang, je kan je snel inleven in de wereld van erfgoedbeheerders en je kan zelfstandig werken.
 • Je spreekt goed Nederlands en als je je ook in het Frans kan uitdrukken kan je ons ook vertegenwoordigen in Wallonië.
 • Je hebt rijbewijs B
 • Ben je vandaag nog in dienstverband actief en wil je graag zelfstandig beginnen kan deze functie een ideale veilige start betekenen.

Wat hebben de Bardijnen jou te bieden?

 • Een samenwerkingscontract als zelfstandige
 • Een vaste basisvergoeding en variabele vergoeding
 • Ondersteuning voor het vastleggen van je afspraken
 • Groeipotentieel door on-the-job training en uitbreiding van ons dienstenaanbod.
 • Mogelijkheid om partner te worden in de cvba de Bardijnen met voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques en groepsverzekering.

de Bardijnen, even voorstellen

de Bardijnen zijn een genootschap gespecialiseerd in erfgoedmarketing & -beheer op gericht in 2013 en sinds dit jaar ondergebracht in de cvba de Bardijnen Erfgoedbeheer en -management. We werken vanuit onze thuisbasis, het Brandweermuseum in Aalst (Erembodegem) waarvoor we sinds 1/1/2018 verantwoordelijk zijn voor het beheer, marketing en exploitatie.

We vertrekken vanuit de vaststelling dat er (te)veel onontgonnen erfgoed is waarvoor heel veel mensen zich vandaag inzetten of interesse hebben als liefhebber om het te bezoeken of te beleven. Al dat erfgoed zit boordevol verhalen. Die verhalen zijn het echte kapitaal van erfgoed.

We helpen erfgoedbeheerders en -organisaties bij het invullen van hun 3 belangrijkste noden: de nood aan meer naambekendheid en publiek, de nood aan digitale marketing en de nood aan professioneel en betaalbaar advies en ondersteuning.

Door erfgoedbeheerders te ondersteunen in hun strategie, storytelling, data & privaçy, en management willen we bijdragen tot de verzelfstandiging van de erfgoedsector en een stimulans geven aan de groei en behoud van de kennis over ons verleden en onze identiteit.

Reageren op deze vacature

Heb je interesse om deel uit te maken van de Bardijnen?
Overtuig ons van jouw motivatie en kunnen en stel je kandidaat via mail op johan@debardijnen.be.