Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Veelgestelde vragen

Het Land van Bardijn voor musea en monumenten

Je vindt hier de meest gestelde vragen in verband met Het Land van Bardijn. Heb je toch nog een andere vraag?
Contacteer ons gerust via het contactformulier. 

Hoe kan ik deelnemen aan het Land van Bardijn?

Wilt U graag uw eigen plaats in Het Land van Bardijn? Dan wordt u lid van Het Land van Bardijn. U bent lid voor € 90,00 (excl. 21% btw) per jaar. U kan dan uw eigen profielpagina opzetten en updaten. En u staat direct op de radar van onze redactie.

 

Houden jullie rekening met de mogelijkheden van grote en kleine musea en monumenten?

Jazeker. Onze tarieven om deel te nemen zijn zeer betaalbaar. U bepaalt verder zelf hoever u wil gaan, welke opties u wenst bij te nemen of hoeveel content productie u wenst.

Het Land van Bardijn en de Bardijnen streven geen grote commerciële belangen na. Het streefdoel is een dienst in de markt te plaatsen die betaalbaar is voor de erfgoedsector. We streven een duurzame samenwerking na, geen korte termijn geldgewin.

 

We hebben zelf videocontent en maken ook zelf content. Kan deze op het Land van Bardijn geplaatst worden?

Uiteraard. Hoe meer liever zelfs. Onze productiediensten zijn er om erfgoedbeheerders te helpen die deze niet zelf kunnen maken en om onze eigen programma’s en documentaires te maken. Uw eigen content is meer dan welkom in Het Land van Bardijn. Contacteer ons om meer informatie te bekomen over hoe u uw eigen stek in het Land van Bardijn kan beheren.

 

Kunnen jullie ons helpen om onze verhalen in beeld te brengen?

Ja, zeker. We beschikken over een team redacteurs en videospecialisten die in België en Nederland erfgoed in beeld kunnen brengen. Ook uw verhaal kan op een professionele en betaalbare manier in beeld gebracht worden.

 

Kunnen we een crowdfunding actie activeren op onze profielpagina?

Ja, zeker. Het Land van Bardijn biedt 2 mogelijkheden voor fondsenwerving. Op je profielpagina wordt een donatiebutton geplaatst voor jouw museum, monument, archief, ... . Deze blijft altijd actief, 24/7, 7 op 7. Je kan deze link naar jouw donatieproject ook op je eigen website plaatsen. 
Naast de donatiebutton kan je via het Land van Bardijn ook een crowdfunding actie opzetten. Dit is niet standaard voorzien omdat niet elke organisatie een actie heeft lopen. Contacteer ons via het contactformulier en we begeleiden je graag bij het ontwikkelen van je actie. Elke actie krijgt ook redactionele aandacht in het magazine.

 

Kunnen we voor ons museum, monument of organisatie ook een ambassadeursprogramma opzetten en onze bezoekers aanzetten om ons verhaal op het Land van Bardijn te delen?

Ja, we kunnen een specifiek ambassadeursprogramma opzetten voor jouw organisatie, museum of monument. Dit is niet inbegrepen in het standaard lidmaatschap. Het Land van Bardijn is exclusief partner van Social Seedr, hét platform voor ambassadeursmarketing. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Open je museum of monument in het Land van Bardijn!

Vergoot je naambekendheid, bereik meer bezoekers, genereer meer inkomsten!
Open je museum ook in het Land van Bardijn en bereik een breed publiek aan erfgoedliefhebbers.