Overslaan en naar de inhoud gaan
x

de Bardijnen helpen musea & monumenten met content marketing een groter publiek te bereiken en via actieve lead generation nieuwe bezoekers aan te trekken.

Museum Marketing Oplossingen

MEER NAAMBEKENDHEID

Musea en monumenten moeten hun verhaal kunnen verspreiden om zo mensen te overtuigen hen te bezoeken. Het complexe medialandschap maakt het moeilijk om naambekendheid op te bouwen en het publiek efficiënt te bereiken. De beperkte aandacht van bestaande media voor erfgoed volstaat niet. Via ons cross mediaal magazine bieden we musea en monumenten een redactionele context waar hun verhaal kan gepubliceerd worden en waar het publiek hen kan ontdekken.

MEER BEZOEKERS

Een hogere bekendheid zorgt voor een groter publiek. Hoe meer mensen de verhalen zien, lezen of horen, des te meer mensen de musea  en monumenten ontdekken. Wij helpen musea en monumenten om via ons cross mediale magazine Het Land van Bardijn een instroom aan nieuw publiek op te zetten en deze nieuwe bezoekers te overtuigen het museum te bezoeken, donateur te worden, een abonnement te nenem, in te schrijven op de nieuwsbrief, een aankoop te doen in de webshop, enz... 

Heel wat erfgoedbeheerders en -organisaties hebben te weinig middelen of mankracht. Een professionele werking is noodzakelijk, zowel voor als achter de schermen van een organisatie. De Bardijnen helpen bij het genereren van meer eigen inkomsten via de eigen werking, donaties en crowdfunding. We bieden tevens waar nodig versterking achter de schermen in het management van het museum of monument.

HEB JE NOOD AAN DIRECT ADVIES?

Ontdek onze QUICK SCANs! Een ideale manier om kennis te maken met de Bardijnen en onze diensten. We komen graag bij je langs voor een halve of volledige dag om te sparren rond één of meerdere problemen of uitdagingen waarmee je vandaag te maken hebt.